Tata Atur:
green blue red
  Font:
purple cyan pink blue yellow blue
Saiz:
decrease increase
STAF ENGLISH

LAMAN WEB RASMI
Jabatan Pembangunan Perindustrian dan Penyelidikan

Tingkat 7 & 8, Blok C, Wisma Tun Fuad Stephens
88300 Kota Kinabalu, Sabah, Malaysia
Tel: 6-088-214866, 215035, Fax: 6-088-257814, 216698
E-mel: didr@sabah.gov.my

PelawatPelabur/UsahawanJPPP
Direktori Staf Maklum Balas Soalan Lazim Peta Laman
  

event Acara akan datang

polls Tinjauan

shaking Pelawat

Kelmarin: 166
Hari ini: 56
Bulan ini: 4561
Jumlah: 250081

Kongsi halaman ini:

Ikuti kami di:

Follow us on Facebook Follow us on Twitter youtube rss feed

Tarikh Kemaskini: 27 Jan 2020

Dasar Privasi & Notis Hakcipta


Dasar Privasi
Terima kasih kerana menggunakan laman web rasmi JPPP.

Privasi anda
Halaman ini menerangkan dasar privasi kami termasuklah penggunaan dan apa-apa maklumat yang diserah oleh pelawat-pelawat.
Jika anda memilih untuk menghantar e-mel yang menyediakan secara peribadi data yang dapat dikenal pasti, data ini mungkin akan dikongsi di mana perlu dengan agensi-agensi Kerajaan lain sebagai satu khidmat kepada anda dalam cara paling cekap dan berkesan. Satu contoh ialah seperti di dalam menyelesaikan atau mengemukakan aduan-aduan yang memerlukan penyerahan kepada agensi-agensi Kerajaan lain.

Maklumat yang dikumpul
Tiada sebarang maklumat peribadi yang akan dikumpul semasa melayari laman web JPPP kecuali maklumat yang dibekalkan oleh anda melalui e-mel.

Apa yang terjadi apabila saya dihubungkan ke laman web yang lain?
Laman web JPPP mengandungi `links' ke halaman web yang lain samada organisasi-organisasi Kerajaan mahupun organisasi-organisasi Bukan Kerajaan. Dasar privasi ini hanya untuk laman web JPPP, oleh itu, anda harus sedar bahawa laman-laman web yang lain mungkin akan mempunyai dasar privasi yang berbeza. Kami cadangkan supaya anda membaca dan memahami kenyataan privasi masing-masing.

Perubahan kepada Dasar ini
Jika dasar privasi ini berubah dalam apa-apa cara, ia akan dikemaskini pada halaman ini. Dengan sering menyemak halaman ini akan memastikan anda mendapat maklumat terkini tentang maklumat yang dikutip ,bagaimana ia digunakan dan dalam keadaan mana, jika ada, ia dikongsi dengan pihak lain.

Notis Hakcipta
Segala maklumat, teks, imej, grafik, fail video, susunan dan isi kandungan dalam laman web adalah milik/hak cipta Jabatan Pembangunan Perindustrian & Penyelidikan (JPPP). Tiada mana-mana bahagian laman web ini yang boleh diubah/disalin, diedarkan, disiarkan/diterbitkan, dipindah, dijual atau diuruskan bagi tujuan komersil dalam apa jua bentuk tanpa mendapat kebenaran secara bertulis/formal yang jelas terlebih dahulu daripada Jabatan Pembangunan Perindustrian & Penyelidikan (JPPP).


Sabah Government Website Government Website Ministry of Industrial Development Sabah Department Of Industrial Development & Research Sedco KKIP POIC Sawit POIC Sogip 1Malaysia Website MAMPU Website Pemandu Website MSC Malaysia Website
Selamat Datang ke Sabah - Destinasi Pelaburan Sehenti Anda